Teknofest İHA Kategorisinde “MŞÜ ALPARSLAN” takımımız bir üst kategoriye yükselmiştir

26.08.2021 07:46

Uluslararası TEKNOFEST yarışmalarında, döner kanat İHA kategorisine katılan üniversitemiz “MŞÜ ALPARSLAN” takımımız, kavramsal tasarım rapor sunumundan yeterli puanı alarak başarılı bulunmuş ve bir üst kategoriye yükselerek 10.000 TL maddi destek almaya hak kazanmıştır. Birincil hazırlık desteği için gerekli taahhütname, takım kaptanımız tarafından imzalanarak yarışma heyetine sunulmuştur. Yarışmada, takım sıralamaları daha sonra yarışma heyeti tarafından ilan edilecektir. Bu destekle birlikte üretim aşamasına geçileceğini belirten Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ulaş ÇAYDAŞ,  İHA takım danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan GÜNDÜZ, takım kaptanı Burak ERGÜNEŞ ve diğer tüm takım üyelerinin bir uyum içerisinde çalıştıklarını ve takımımızın yarışmadan bir derece alabilmesi için her türlü gayreti sarf ettiklerini vurguladı. Amacımızın üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyleyen ÇAYDAŞ, yarışma takviminin en başından itibaren her türlü desteği sağlayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet POLAT’a teşekkürlerini arz etti.