MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

"Siber Güvenlikte Kariyer ve Bilgi Güvenliği" Konulu Etkinlik Büyük İlgi Gördü

01.05.2024 13:59

Muş Alparslan Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü, siber güvenlik alanında kariyer ve bilgi güvenliği konularını ele alan önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. "Siber Güvenlikte Kariyer ve Bilgi Güvenliği" başlıklı etkinlik, Sabahattin Zaim konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programa, bölüm öğretim üyeleri, öğretim elemanları, Yazılım Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümlerinin öğrencileri katıldı. Etkinliğin konuşmacısı, Muş Alparslan Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2018 yılı mezunu ve siber güvenlik uzmanı Musa Şana idi. Şana, katılımcılara siber güvenlik alanındaki kariyer fırsatları ve bilgi güvenliğinin önemi hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Program, katılımcılar arasında bilgi alışverişi ve ağ oluşturma fırsatları sunarken, siber güvenlik konusundaki farkındalığı artırmayı hedefledi.