2023-2024 Bahar Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

07.03.2024 23:04

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Dekan Prof. Dr. Muhammed ÇINAR’ın başkanlığında; Dekan Yardımcıları ve birim akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Akademik kurul toplantısı, Dekan Prof. Dr. Muhammed ÇINAR’ın açılış konuşması ile başladı.Toplantıda dönem içerisinde yapılması planlanan faaliyetlerle birlikte, Fakültemizde bugüne kadar yapılan akademik çalışmalar ve etkinlikler değerlendirildi. Akademik kurul toplantısının sonunda akademik personelin yönetimden talepleri dile getirildi. Toplantı katılımcıların; soru, öneri ve görüşlerinin dinlenmesi, değerlendirilmesinin ardından 2023 yılı içerisinde Web of Science tabanlı dergilerde yayın yapan akademik personele sertifika verilmesinin ardından sona erdi.