Öğretim Üyemizin TÜBİTAK 3501 Projesi Kabul Edildi

09.01.2024 16:36

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Necattin Cihat İÇYER'in TÜBİTAK'a Sunmuş Olduğu "Ayçiçek Lesitininden Yüksek Fosfotidilkolin İçeren Fraksiyonların Üretimi ve Çikolatanın Reolojik Özelliklerini İyileştirmek Üzere Kullanım Olanaklarının Araştırılması" Başlıklı 3501 Kodlu Projesi Kabul Edilmiştir.

Yağ Rafinasyon Teknolojisi, Çikolata Üretim Teknolojisi Alanlarında Akademik Literatüre ve Endüstriye Katkı Sağlayacak Olan Bu Proje Ekibinde Ankara Üniversitesinden Prof. Dr. Nevzat Konar, Namık Kemal Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Halime Pehlivanoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesinden Doç. Dr. Ömer Said Toker ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Bozkurt Bulunuyor.