Dekanımız Prof. Dr. Ulaş ÇAYDAŞ, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde...

13.10.2022 21:36

Stanford Üniversitesi bilim insanlarından Prof. Dr. John P. A. IOANNIDIS ve araştırma ekibi tarafından, 22 anabilim dalı ile 176 alt bilim dalında dünyadaki bilim insanı arasından ilk yüzde 2'lik dilime giren bilim insanının yer aldığı liste Elsevier veri tabanında yayımlandı.

10 Ekim 2022 tarihinde Stanford Üniversitesi tarafından Elsevier veri tabanında yayınlanan ve 2021 alıntı yılına göre, ilk %2 lik dilimde bulunan "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesi; "Kariyer boyu etki" ve "Yıllık etki (2021 yılı çalışmalar)" olarak iki kategoride listelendi. Türkiye'den 897 akademisyenin yer aldığı listede, dekanımız Prof. Dr. Ulaş ÇAYDAŞ da yer aldı.